fbpx
Обадете се: +359 888 638 700

Международната платформа за B2B хотелски резервации GRNconnect вече оперира и на българския пазар

Компанията разширява своята дейност на Балканите, като стартира от България

Туроператорската дейност е изключително отговорна работа. Зад всяко пътуване стои сериозна организация, в която са въвлечени много доставчици от различни сфери на бранша – хотели, транспортни фирми, авиокомпании, застрахователни фирми, екскурзоводи и т.н. За да може едно пътуване да се сглоби и да достигне до крайния потребител, важна роля имат професионалистите от бранша, които подбират най-подходящата почивка или екскурзия според конкретните желания, бюджет и изисквания. Туроператорската дейност е екипна работа. Опитът и финансови ресурси не са достатъчни, ако нямате на своя страна надежден партньор, на който да разчитате 24/7 и 365 дни от годината. Такъв доказан и лоялен партньор е международната B2B онлайн платформа за хотелски резервации GRNconnect, която отскоро е с официално представителство и у нас.

Компанията е с 30-годишна история и с безупречна репутация. След като бързо се възстановява след ковид кризата и реализира забележителен ръст в продажбите спрямо тези от преди пандемията, продължава да разширява дейността си в различни точки на света. Основната причина за бързия темп на развитие и високите нива на печалба са дългосрочните й партньорства с доставчици от цял свят. А на този етап, особено след ковид загубите в туристическата индустрия, много малко компании могат да се похвалят и с двете. В момента GRNconnect планира сериозно присъствие и на Балканите, като стартира от България с туроператора Travel Essence, ексклузивен представител за страната ни.

GRNconnect за мен не е поредната B2B платформа, а екип от истински партньори и професионалисти, които стоят зад гърба ми постоянно и с които вярвам, че може да се справим с всичко. GRNconnect e вдъхновение, което доказва, че на пазара има място както за големите туроператори, така и за малките агенции.“, категорична е Пламена Янчева, мениджър на Травел Есънс.

GRNconnect се отличава с динамичен и новаторски подход като доставчик на услуги с мрежа от над 30 000 туристически агенции от 108 страни в цял свят. Компанията има подкрепата на над 60 глобални доставчици, които са уникални за съответните региони. И тъй като успява да генерира огромни обеми за тях, получава ексклузивни и по-ниски цени.

„Вярваме, че пътят към успеха идва с малки крачки в откриването на правилните хора за създаването на перфектния и мотивиран екип, който да работи като идеално смазана машина. Радваме, че късметът ни срещна с такъв лоялен партньор в лицето на Пламена Янчева от Травел Есънс. През годините на нашата съвместна работа винаги сме разчитали на нейната всеотдайност и професионализъм. Това е и причината през април 2022 г. да я поканим за ексклузивен представител на GRNconnect в България“, споделят от мениджмънта на GRNconnect.

Платформата е с опция за избор между над 400 000 хотела и 200 000 апартамента на всички континенти и с възможност за резервации на трансфери и локални тур обиколки. Реализира над 40 000 нощувки на месец във всички точки на света. А екип от 145 квалифицирани служители са на разположение 24/7 да съдействат и отговорят на всички запитвания на партньорите преди и след резервацията.

За кого е подходяща GRNconnect

 • За малки туристически фирми с тур агентски лиценз
 • За големи туроператори, които продават директно на свои контрагенти и партньори
 • За туристически фирми, които биха искали да разширят своето онлайн присъствие и продажби, като интегрират директна API връзка на своите уебсайтове
 • За туристически фирми, които се стремят към по-голяма автоматизация на резервационните процеси
 • За туристически фирми, концентрирани в обслужване на корпоративни клиенти и организация на бизнес пътувания

Предимства на системата GRNconnect

 • Изключително конкурентни цени за групови настанявания със съдействие от офиса в България
 • Съдействие 24/7 на национално и международно ниво
 • Отделен екип се грижи всяка резервация да се препотвърждава директно от хотела, с номер и лице за контакт от хотела
 • Лесен и интуитивен потребителски софтуер за бързо намиране на хотели, резервации, автоматично издаване на фактури, ваучери, оферти към краен клиент и извличане на справки
 • Цени и наличности в реално време от многобройни доставчици на хотели във всяка точка на света.
 • Многообразие както от градски, така и ваканционни хотели
 • Разнообразие от ваканционни домове, апартаменти, вили и къщи за гости в цял свят
 • Разнообразни филтри за търсене (по град или адрес, по име на хотел, по вид стая, по категория, по вид тарифа или търсене по карта)
 • Възможност за търсене и резервация на до 5 стаи едновременно
 • Възможност за интеграция на сайтове към крайни клиенти

В периода 01.05.23 – 04.05.23 GRNconnect беше изложител на международното туристическо изложение в Дубай (Аrabian Travel Market), където имаше възможност да се срещне на живо със своите партньори от цял свят, както и да предложи своите услуги на нови туристически фирми.