fbpx
Обадете се: +359 888 638 700

Отзиви

Горещо препоръчвам агенцията! Изключителни професионалисти в лицето на Пламена! С удоволствие бих се доверила отново!

Росица Илиева

Здравейте,
Многократно вече, нашето семейство имаме удоволствието да използвам услугите на Травъл Есенс и съм безкрайно благодарен на г-жа Пламена Янчева, за абсолютния професионализъм и че изпипва организацията до последния детайл. Благодаря също така, че винаги е на разположение и понякога съдейства бързо и точно дори с корекции в движение, понякога и по време на екскурзиите ни :).
Две поредни Нови години 2022/23 и 2023/24, ние ги посрещнахме в Египет и Португалия, като за всичко – от … до – беше организирано на топ ниво от Пламена и поради това си изкарахмме и толкова хубаво и с такова прекрасно настроение.
Пътували сме много пъти до Италия, Германия, Англия, Австрия и други дестинации, като винаги е било едно и също – перфекна организация, максимално много полезна информация и пълно съдействие.
Следващата ни дестинация е Тайланд и аз въобще не се съмнявам, че качеството на услугите, които предлага Травъл Есенс ще е отново на най- високо ниво.
Много съм спокоен, когато пътуванията ни са организирани от г-жа Янчева, защото знам, че дори и при възнкнал проблем или ситуация, тя ще се намеси и компетентно ще реши всеки казус.
Благодарим ти Пламена, че правиш толкова приятни нашите семейни почивки!
Пожелавам на Травeл Есенс всичко най-най- хубаво и да скоро :):):)
P.S. Т.к. съм имал удоволствието и служебно да ползваме услугите на Травъл Есенс при организиране на фирмените ни събирания, мероприятия и срещи с колеги и партньори, препоръчвам горещо Травъл Есенс на тези, които имат нужда от професионално представяне и перфектна организация.
д-р Иван Иванов и фамилия

д-р Иван Иванов

Изключително съм доволна от услугите които използвах, предоставени ми от фирмата. Изключително професионално отношение и коректност. И не бих могла да не спомена екскурзията с тази агенция до красивите езера – Гарда, Лаго ди Комо и Лаго ди Маджоре. Препоръчвам Travel Essence при избора на вашето следващо пътуване.Поздрави на екипа и пожелание за много успехи, а също и бъдещи срещи.Страхотни сте.
Юлия Димитрова

Юлия Димитрова

През юни посетих Милано и най-красивите езера в Северна Италия. Видях нови неща, научих много и бях впечатлена от перфектната организация и внимателното отношение към всеки от групата, лично от Пламена Янкова.

Светлана Милтенова

През юли 2023 направихме 8 дневна екскурзия до Коста Брава в Испания. Цялата екскурзия беше перфектно организирана от г-ца Пламена Янчева чрез Травел Есенс и фирма Абакс ЕООД.
Пътуването с чартърен полет на WEASEAIR не е особено приятно, както е нормално за нискотарифна авиокомпания, но хотелът (Maria Del Mar) в живописното градче LLorette предлагаше всички удобства за хотел от тази категория (4 *) в Испания и се намира на 5 мин от плажа и само на 60-80 мин с автобус от центъра на Барцелона, така че съчетахме почивка с няколко ексурзии до Барцелона. Храната беше на бюфет, много обилна и разнообразна, закуска, обяд и вечеря с включено вино за обяд и вечеря, персоналът учтив и дружелюбен.
Организацията на екскурзиите беше повече от перфектна, благодарение на екскурзовода г-жа Ина Тонина, изключително ерудирана жена, магистър по история, която положи всички усилия да ни даде максимална представа за историята на посещаваните обекти, вкл. любопитни факти от живота на Антонио Гауди и другите личности, на които Испания дължи прекрасните архитектурни комплекси, които посетихме, между които Саграда Фамилия, Паркът, проектиран от Гауди, Емпуриябрава и др. Насладихме се и на прекрасно шоу с изпълнения на фламенко танци.
Останахме много доволни и горещо препоръчваме тази екскурзия, осъществена с любезното съдействие на г-ца Пламена Янчева.

сем. Красимир и Руска Делирадеви
Паулина Добревска

Красимир Делирадев

Препоръчвам пътуването с Travel Essence! Страхотни сте, мислите и се грижите и за най-малкия детайл! Изключителен професионализъм!
Пламена страхотна си!Благодаря за организираните пътувания/вече няколко на брой/!Изборът на следваща почивка с Вас ще е удоволствие! ✈️!До нови срещи!

Таня Костова

Благодаря на Travel Essence и лично на Пламена Янкова за вълнуващите преживявания в организираните ни семейни пътувания!
Перфектна комуникация , информираност и отзивчивост !
Препоръчвам Travel Essence при избора на вашето следващо пътуване или ваканция!
Очаквам с нетърпение следваща дестинация!
Успехи на невероятния екип!

Константин Костов

Константин Костов

Препоръчвам пътуване с агенция Travel Essence!
Всичките ни пътувания са организирани професионално и точно. Оценявам това,че сме уведомявани и за най -мал-
ките промени в програмата
своевременно и нама изненади.
Пламена и в бъдеще бихме пътували сTravel Essence!
Успех!

Светла Ценова

Travel Essence е една от най- коректните фирми с която сме пътували
.Препоръчвам горещо!
Светла Ценова

Светла Ценова

Изключително съм доволна от организираните пътувания с Агенцията!Препоръчвам пътуването с Travel Essence! Страхотни сте, мислите и се грижите и за най-малкия детайл! Изключителен професионализъм!
Пламена страхотна си!Благодаря за вълнуващите пътувания/вече няколко на брой/!Изборът на следваща почивка с Вас ще е удоволствие! ✈️!До нови срещи!
💖

Татяна Костова

Здравейте,

Бих искала да споделя своята положителна обратна връзка относно получените услугите и взаимодействието си с Мен.продажби – Пламена Янчева. Пламена откри най-подходящите за мен и семейството ми самолетни билети за трансатлантически полети, покривайки всички предварително зададени критерии от нас. Това, което отличава Пламена е всеотдайното и проактивно съдействие по време и на самото пътуване за чекиране на билетите и проследяване на актуална информация за полетите, което ни осигури спокойно и гладко придвижване.

Успешна Нова година на Пламена и целия екип на Травел Есънс.

Поздрави и до нови срещи,
Летелина Крумова

Летелина Крумова

През последните две години съм клиент на агенцията! Изключително доволна съм от предоставената услуга!
Професионализъм, коректност, точност, информираност, индивидуално отношение….със сигурност нещо ще пропусна, но най-важното е, че горещо я препоръчвам!!!

Златка Падинкова

Силно препоръчвам агенция Travel Essence – изключително отношение и професионализъм!

Християна Илиева

Силно препоръчвам, изключителни професионалисти, качествени услуги, любезно отнишение. Направиха пътуването ми незабравимо, благодаря!

Нямам търпение за следващото приключение отново с Travel Essence!!!

Adriana Nachkova

Перфектно, бързо и любезно обслужване по всяко време!

Владин Христов

Точност, коректност, изключителен професионализъм!

Viktoria Stankova

Невероятно отношение! Страхотна организация!

Diana Kotseva

Много съм доволна от предоставената услуга! Много добра организация и висок професионализъм! Силно препоръчвам тази агенция и за в бъдеще ще продължа да пътувам с тях!

Diana Tzolova

Корпоративните събития, за които сме си партнирали с Travel Essence, са били различни и разнообразни, но винаги са преминавали гладко, професионално, с внимание към детайлите и при отлични условия. Комуникацията ни с компанията е винаги приятна и открита и бихме я препоръчали на всеки, който би искал надежден организационен партньор за своите събития или туристически пътувания.

Ведра София

Изключително любезни и компетентни, винаги на разположение.. Много коректни и честни. Няма нито да те подведат, нито да те заблудят. С две думи за тааи фирма мога да кажа – много почтеност. Много сме доволни със моя съпруг. Горещо препоръчвам.

Radka Vladimirova
Агенцията е номер 1- ТОП.
Най-добрата с която съм работил, смятам че ще забравя за Booking.
Само с едно телефонно обаждане и всичко се случи, а девойката, която ми вдигна беше много любезна и отзивчива.
Смея да твърдя, че цените са доста по-конкурентни спрямо други агенции.
Препоръчвам с две ръце.
Благодаря!!!
Vladimir Petrov

Силно препоръчвам агенция Travel Essence – изключително отношение и професионализъм!

Християна Илиева
Високо качество , бързина и ниво на обслужване!
Dimitrinka Toncheva

Перфектна комуникация , информираност и отзивчивост ! Поздрави на целия екип за професионализма – с удоволствие ще бъда отново ваш клиент 🙂

Теди Янкова

Прекрасни екскурзии и почивки поднесени с професионално отношение и внимание към всеки детайл. Благодаря!

Nadia Chukleva

Very good service.Higly recommended!

Zahari Zahariev

Изключително,професионално отнишение!

Iskra Atanasova

Live, travel and smile with Travel Essence

George Georgiev

Excellent service and personal friendly approach! My friends and I are always extremely satisfied with the offers and prices!👌

Nelly Zhekova

Препоръчвам Travel Essence при избора на вашето следващо пътуване или ваканция!

Dimitar

Напишете своя отзив

Strong Testimonials form submission spinner.

Задължително поле

Вашето име
Вашият имейл
Вашият отзив
rating fields