fbpx
Обадете се: +359 888 638 700

За нас

Нашият девиз е съвършенството се корени в детайлите!

Вярваме, че всяко пътуване притежава свой собствен „аромат“, „есенция“ и неповторимост.

Притежаваме над 10 годишен опит, благодарение, на който сме запознати с истинската същност на предлагането и организирането на туристическите услуги и можем да превърнем всяко Ваше пътуване в незабравимо приключение.

Вярваме, че „есенцията“ на всяко пътуване, се крие в най-малките детайли, които изпипваме за вас до последната подробност – от момента на избор и планиране на Вашата почивка до щастливото Ви завръщане и споделяне на обратна връзка и отзиви.

Животът не се измерва с това колко пъти сме поели дъх, а с местата и миговете, които са спрели дъха ни.

Непрекъснато се опитваме да предложим нови преживявания на дори вече познати дестинации, които придават нови аромати и усещания за обогатяване и удовлетвореност от всяко посетено градче или курорт.

Голяма част от дестинациите, които се предлагат на нашия сайт са посетени лично от нас и можем да говорим от първо лице за разположението, услугите, инфраструктурата и особеностите на всяко място за настаняване и услуга, която предлагаме.

Радваме се, че голяма част от нашите клиенти се обръщат отново към нас и ни препоръчват на техни близки и приятели. Опитваме се да бъдем в течение с всички световни новости в сферата на туризма – нови хотели и интересни дестинации, нови транспортни връзки, промени във визовите режими на държавите, нивото на сигурност за туристите и всичко, което може да е от полза на нашите Клиенти.

И винаги припомняме старата сентенция, която си позволихме да допълним още малко:

„Човекът е човек, когато е на път“, когато не спира да опознава нови места, създава спомени и обогатява своя мироглед и възприятия за света.