fbpx
Обадете се: +359 888 638 700

Защо Travel Essence?

Постоянно се опитваме да предлагаме нови дестинации, на които все още може да се радвате на спокойствие и уединение. Това са малки бутикови курорти с интересни забележителности като топлите извори в Италия, винарски турове в различнии райони на Европа, кулинарен туризъм или просто посещение на места с интересна архитектура и история, все още незасегнати от масовият туристопоток.

Такива са:

За съжаление не намерихме екскурзии.

Непрекъснато се стараем да предложим нещо по-специално и по-нестандартно на нашите клиенти, което да ги накара да се преживеят дестинацията по неповторим начин и да усетят от истинската и автентична атмосфера на посетените места.

В течение сме с всички новости в световния бранш и се опитваме да ви пренесем там по всякакъв начин. Може да следите нашата секция  – (линк към туристическите новини), където публикува любопитна информация за всичко ново, което се предлага на туристите в световен мащаб. Ако пък сме изпуснали нещо, което Вие искате да посетите и се чудите дали изобщо е възможно, сте повече от добре дошли да се свържете бързо с нас за да намерим решение, начин и разбира се, добра цена J

Не, няма начин да се клонираме ! Няма как да пътуваме с Вас навсякъде и да сме на място във всеки един хотели, летище, ресторант или туристически обект, който посещавате. За огромно съжаление ! J

Но затова разчитаме на нашите партньори на място, които ще правят това с удоволствие вместо нас. Това са колеги от туроператорските фирми, местни екскурозовди, представители на посрещащите агенции, дори шофьори на фирми за трансфери, които Ви посрещат с табели с Вашите имена и т.н. Всички наши партньори са лицензирани за услугите, които извършват от наше име и с всички тях работим в тясно сътрудничество за да превърнем Вашата почивка в сбъдната мечта.

Разбира се, ако имате каквито и да било притеснения по време на пътуването или бихте искали да се консултирате с нас по какъвто и да е въпрос, може да се свържете с нас по всяко време на нашите телефони.

Ако се колебаете дали някое от нашите предложения е подходящо за Вас или дали не може малко да го „моделираме“, т. е да го адаптираме в Вашите нужди, желания или свободно време, не се колебайте да се свържете с нас. Можем да предложим всяка наша оферта с други дати, с друг хотел, с различни полети, с по-голям или малък престой или с друг вид изхранване. Но за съжаление е трудно да предложим всички разновидности в нашия сайт, защото рискуваме да го превърнем в скучен телефонен указател J

Гояма част от нашите клиенти идват при нас само за начална консултация и насоки, а едва след това пристъпват към реални запитвания за резервация на конкретно пътуване, което много пъти търпи няколко промени преди да се превърне точно в това, което са търсили. Заедно можем да превърнем всяка Ваша идея в перфектния план за почивка, всяко запитване в реализирано пътуване и всеки нов потребител на сайт или гост в нашият офис – в редовен клиент на Tравел Есънс!

Чакате „ранните записвания“ или „черния петък“ или пакетни предложения за поредните почивни дни за да се възползвате от промоционални оферти? Няма нужда да чакате, ако сте решили, че имате нужда от почивка или вече дори сте си избрали дестинация, заповядайте или се свържете с нас на посочените телефони! Ако пък сте потънали в сивото ежедневие и дори не се сещате кога за последно сте пътували някъде, може да харесате нашатa фейсбук страница , където ние постоянно ще Ви припомняме къде може да отидете (ако все още не сте ходили) или къде може да отидете отново, но да се обогатите с нови, по-различни преживявания и емоции. Или където просто ще ви „дразним“ със снимки от уникални плажове, и гледки, но също и с неустоими оферти. Ще организираме томболи с подаръци за всеки вкус и от различни кътчета на земното кълбо.