fbpx
Обадете се: +359 888 638 700

Нови хотели през 2022

Международните граници най-накрая се отварят и е време да планираме така необходимата и желана почивка. Събрахме няколко нови луксозни хотела, които ще отворят през 2022. Вижте кои са те…

Conrad Rabat Arzana, Мароко

Разположен близо до центъра на град Рабат, новият хотел със 120 стаи ще бъде част от изключителният почерк на  Arzana. С издигнатата си крайбрежна локация, изглед към спокойната лагуна и плаж, новият комплекс ще разполага и с 2 целовдневни реторанта, лоби, барове край басейна и напълно обзаведен СПА център.

Mandarin Oriental Etiler, Истанбул

Новият проект се състои от три самостоятелни кули и се намира в изключителната жилищна зона Etiler. В една от кулите ще се помещава Mandarin Oriental Etiler, Истанбул, със своите 158 стаи и апартаменти. В останалите две кули ще се помещават 251 луксозни апартаменти за продажба в Mandarin Oriental.

One & Only Aesthesis, Атина

Разположен на брега на морето в Южна Атина, луксозният комплекс ще разполага със 127 стаи, като ще предлага също настаняване в апартаменти и частни вили. В допълнение към изключителното изживяване, което One & Only Aesthesis ще доставя на своите гости са двата екзклузивни ресторанта и СПА центът Chenot.

Raffles London at The OWO, Лондон

Това ще бъде първият хотел на Raffles в столицата с историческа сграда, която служи като база на Уинстън Чърчил по време на Втората световна война. Хотелът включва 125 стаи и апартаменти, 85 резиденции, колекция от девет ресторанта и барове и потапящ спа център.

The Residences at The St. Regis Los Cabos at Quivira, Мексико

Резиденциите в The St. Regis Los Cabos ще бъдат разположени в рамките на наградената общност на Quivira в Кабо Сан Лукас. Хотелът ще се състои от 120 стаи и 60 апартамента, всички с изглед към океана и услугата St Regis Butler. Ще разполага също и със съоръжения за фитнес и уелнес, басейни, лагуна със солена вода и луксозни шатри.

Waldorf Astoria Cancun, Мексико

Разположен на 100 декара в уединено крайбрежие на маите, Waldorf Astoria Cancun ще предлага 150 стаи, всички с тераси или балкони с изглед към морето. Ще разполага с луксозен Waldorf Astoria Spa, пет ресторанта и бара и много ексклузивни съоръжения на бранда Waldorf.