fbpx
Обадете се: +359 888 638 700

Предложение за партньорство – “СПА с минерална вода”

Предложение за партньорство - "СПА с минерална вода"

Травел Есънс и Gaido с удоволствие Ви канят да станете част от нашия нов УНИКАЛЕН проект, свързан с луксозни подаръчни пакети – „СПА с минерална вода“, които ще се разпространяват онлайн на сайтовете ни и в социалните мрежи.

СПА с минерална вода“ ще е  пакет, който дава на своите притежатели възможността сами да изберат най-желаната от тях дестинация.

Защо решихме да създадем този пакет?

Наличието на минерална вода в хотелите е все по-търсено предимство от потенциалните клиенти на СПА услуги. Голяма част от потребителите са склонни да направят компромис с цена, местоположение и удобства, за сметка на здравословният релакс в минерален басейн.

Пакетите на Gaido се предлагат в луксозен подаръчен формат, с възможност за персонализирано послание, според желанието на клиента, който прави подаръка. – Вижте презентация тук.

С какво сме по-различни:

 • Първият продукт в България, който дава възможност на притежателя си, да избере в кой хотел ще използва своя подарък, а да не се ограничава само с 1 място.
 • Клиентът, който закупува подаръка за свой приятел или близък, подарява ПРАВО НА ИЗБОР между 15 или 20 хотела включени във всеки пакет, което прави продуктът уникален по рода си.
 • По този начин и двете страни получават голям избор от предложения със закупуването само на 1 продукт.

Какво получавате Вие като партньор на Gaido и Травел Есънс?

 • Безплатна реклама онлайн (в нашите сайтове и социални мрежи), както и офлайн, тъй като пакетите ще се предлагат и в по-големите книжарници и търговски вериги занапред.
 • Целогодишна реклама в бъдещо книжно издание с голям тираж, което ще бъде разпространявано във всички по-големи градове в страната.
 • Регулярни ПР материали и банери в сайтовете ни.
 • От пакетите „Gaido“ се възползват и голяма част от нашите корпоративни клиенти – за подаръци на служители, за допълнителни бонуси към месечни възнаграждения и т.н.
  Това е идеалната възможност за Вас да спечелите нови потенциални клиенти от корпоративната среда, които могат да организират следващото си обучение, тийм билдинг или презентация точно във Вашият хотел.

Какво бихме искали от Вас, ако сте съгласни да станете наш партньор?

 • Единствено снимков материал на хотела и Вашето съгласие да се включите в проекта.
 • Фиксирана цена за 1 или 2 нощувка уикенд или делник за 2-ма, която да е валидна в рамките на 1 календарна година от датата на сключване на договор с хотела. Не е необходимо цената да е преференциална, може да ни дадете и цена рецепция, за нас е важно да можем да я предложим на клиентите за посочения период.
 • След изтичане на периодът на валидност, ще се свържем с Вас отново, за да ни дадете цена за лятото когато същият този пакет ще се казва „Лято в планината“.

Как ще се осъществяват резервациите?

 • По стандартният начин на работа между хотел и туроператор – с договор за сътрудничество с туроператор. След закупен ваучер от страна на клиента, той ще се свърже с нас за да заяви желанието си да го използва за конкретни дати. Съответно ние се свързваме с вас за потвърждение на резервацията и плащане. На практика процедурата не се различава по нищо от обикновена резервация на туроператор към хотел. Разбира се, предплащането ще бъде на 100% преди настаняването на клиента и в случай на анулация, ще важи политиката, която Вие сами определите. Освен това, нашият опит досега показва, че 90% от клиентите запазват поне по още 1 допълнителна нощувка, което е предпоставка за реализиране на допълнителни приходи към хотела от включването му към проекта.

В случай, че сте съгласни с нашето предложение, моля да ни изпратите снимков материал на хотела, Вашето съгласие дали бихте желали да се включите в проекта, и съответно да ни дадете цена за 2 нощувки делник или уикенд за 2-ма възрастни с включени минимум закуски като база изхранване.
Още веднъж обръщам внимание, че участието е напълно БЕЗПЛАТНО, обвързано е единствено със стандартен договор между хотел и туроператор.

ТРАВЕЛ ЕСЪНС ЕООД притежава ТО и ТО лиценз РК-01-8076 и сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ 03700100003541 /валидна до 18.12.2022 при Евроинс АД. Може да изтеглите нашият лиценз – тук.
Кратка презентация на Gaido може да разгледате тук.

Ще очакваме обратна връзка от вас и оставаме на разположение за всякакви въпроси и допълнителна информация.

Поздрави,

Екипът на Травел Есънс и Gaido

Bulgaria, 1404 Sofia,
25 Kestenova gora str.
Phone: +359 2 4448883
Mobile: +359 888 638 700
E-mail: reservations@travelessence.eu
www.travelessence.eu