fbpx
Обадете се: +359 888 638 700
Най-добрите хотели в Business Bay, Дубай

Препоръчани хотели в Business Bay, Дубай

Днес ще ви представим хотелите, които разгледахме в района на Business Bay ,до Дубайския канал. Тази част не е много близо до центъра и основните забележителности, но отново може да се придвижите бързо и лесно с метрото.

First Collection Business Bay 4*

Тук имахме възможност да видим 3 типа помещения:

Стандартна с гледка към града:

Стандартна стая с гледка към града First Collection Business Bay Супериор с гледка към Канала:

Супериорна стая First Collection Business Bay Апартамент – холът към него беше доста малък, но все пак апартаментът беше приятен и леко „разчупен“ в дизайнерско отношение:

Оферти за First Collection Business Bay, ДубайНай-основното нещо, от което се впечатлихме тук беше, че стаите имаха тераса. За разлика от голяма част от хотелите в Дубай, които бяха от градски тип и терасите неизбежно липсваха, този със сигурност ще бъде запомнен най-вече с това.

Последва и посещение на външният басейн. Както повечето басейни в градските хотели тук, и той беше сенчест, но все пак приятен. Тук отваряме една скоба с пояснение, че всъщност дебелата сянка над повечето басейни е голям плюс, защото в противен случай няма как да се задържите на него, или около него повече от 10 минути.

Около басейна беше разположена и приятна градина, а точно отпред – шиша бар.

В този хотел бяхме поканени на обяд, организиран на бюфет, с хубава външна градина.

Следваща спирка – Canal Central Hotel 5*

Този хотел първоначално изобщо не ни впечатли. Причината е, че първото нещо, което видяхме, разбира се, беше лобито, решено в стар арабски стил. Не че имаме против този стил, но точно този правеше всичко да изглежда една идея по-старо отколкото е в действителност.

Въпреки тези първоначални впечатления, стаите се оказаха много хубави. Най-характерното тук бяха прозрачните стени на баните. Естествено, веднага си отбелязахме, че трябва да внимаваме, особено много дали гостите, които настаняваме тук са двойка или приятели, като се надявахме и хотелът да обръща внимание на това. 😊. Всяка стая беше с различна гледка – към града или към Канала.

Ето как изглежда тази с гледка към града:

Canal Central Hotel стая с гледка към града

Определено гледката към Канала си заслужава повече:

Canal Central Hotel стаи с гледка към канала в Дубай

Ето и баните с прозрачна стена:

Видове стаи в Canal Central Hotel в ДубайИзкачването към помещенията беше с много интересен панорамен асансьор, от който се откриваше прекрасен изглед. Ето и видео от нашето изкачване към хотел Canal Central Hotel 5*

Басейнът също беше много по-хубав и интересен от тези, които вече свикнахме да виждаме напоследък. С шезлонги, частично потопени във водата и интересни пътечки-островчета, които ви водят към бара, разположен на една ръка разстояние от всичко. Ето и видеото, което заснехме от върха на Canal Central Hotel 5*.

Хотели с най-хубавите басейни в ДубайИ разбира се, на върха на хотела, с панорамна гледка, както повечето заведения, басейни и…всичко тук 😊 Ресторантът и на този хотел не направи изключение.

Завършваме обиколката в тази част с Grand Millennium Business Bay 5*

Въпреки своите пет звезди и наистина луксозната си и елегантна визия, Grand Millennium Business Bay е и на достъпна цена. Имахме възможност да видим:

Двойна стая със спалня

 Grand Millennium Business Bay, ДубайДвойна с отделни легла (туин)

Оферта Grand Millennium Business Bay, ДубайАпартамент с 1 спалня

Апартаменти в ДубайВсички, без изключение с просторни и луксозни бани.

И вероятно няма да ви учудим като споменем, че се качихме на бар на покрива с изключително привлекателна гледка. Това, което всички отбелязахме като важно обаче беше нощният бар, в който можеше да се консумира алкохол и да се употребяват тютюневи изделия. Азиатският ресторант също заслужава да се отбележи, най-вече с цъфналата вишна, под която всички се снимахме.

Най-добрите оферти за ДубайЗа финал разгледахме и СПА центъра, като преди това бяхме разделени на мъже и жени. В частта за дами имаше джакузи и парна баня. Външният басейн – доста малък за нашият вкус, но тук всяка малка възможност за разхлаждане не е за подценяване.

За най-добрите цени и резервации,

СВЪРЖИ СЕ С НАС ИЛИ НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Най-добрите оферти за Дубай може да разгледате тук:

Оферта за Дубай с 5 нощувки

Оферта за Дубай с 6 нощувки

Оферта за Дубай със 7 нощувки

Нова година в Дубай